visitkort tryckeri stockholm

oss på Norrmalmstryckeriet i Stockholm erbjuder vi allt detta. Klicka här för karta Öppettider. Arbeten vi producerat i digitaltryck under åren spänner sig mellan diplom och inbjudningskort i enstaka exemplar till mycket omfattande wire-o bundna kompendier i 500-upplagor.

Visitkort tryckeri stockholm
visitkort tryckeri stockholm

Trycksaken förblir ständigt aktuell, eftersom vi kan justera och göra tilläggsbeställningar på ett kick. Det självklara valet för mindre upplagor med kort deadline är digitaltryck.

Tryckoptimerad PDF är att föredra, men vi klarar högupplösta (minst 300dpi) tiff, JPG.fl filer också. Idag utgör digitaltryck ett starkt komplement till traditionell offset på vårt tryckeri i Sollentuna utanför. Snabba leveranser med digitaltryck, snabba leveranstider och möjligheten att på ett okomplicerat sätt visa tryckresultatet på upplagepappret är de mest uppenbara fördelarna med digitaltryck. Behöver du veta något snabbare än så, använd gärna telefonen! Stockholm, t-Bana Hötorget (Uppgång Olof Palmes gata m-Kopia. Höga krav ställs på slutresultatet. Vi är ett sammansvetsat team som kompletterar varandra.

visitkort tryckeri stockholm