naprapat uppsala ryggakuten

process and share some information about our visitors. Du är varmt välkommen att boka tid för behandling. Juridiskt namn: Ryggakuten i Uppsala AB, organisationsnummer. Visa alla, vaksalagatan uppsala, karta och vägbeskrivning Öppet idag 08:00 - 17:00 Öppettider, just nu Stängt. Visa nummer, sköldungagatan uppsala, karta och vägbeskrivning 2, klinik Skölden är mottagningen för dig som snabbt vill ha professionell hjälp och ett personligt bemötande. Bolagsform: Aktiebolag, bolaget registrerat:, f-skatt: Ja, momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 86905 - Fysioterapeutisk verksamhet.d. Nyckeltal och resultat, bolaget skall bedriva naprapatverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Målsättningen vid all behandling är att ge snabb smärtlindring och återställa full funktion vilket möjliggör en snabbare återgång till arbete och idrott.naprapat uppsala ryggakuten

Ryggakuten Uppsala AB Vaksalagatan Uppsala Vi är specialiserade på nack- och ryggproblem samt arbets- och idrottsrelaterade besvär från rörelseapparaten.
På Bokadirekt kan du hitta och boka.ex.
Massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig.
Som Naprapat i Uppsala så arbetar vi med de flesta elitlagen inom idrott och arbetar dagligen med idrottsmedicin och idrottsskador och vet vad som krävs för att få dig smärtfri.
Muskelcentrum är den största Naprapatkliniken i Uppsala och har korta vänteköer då vi vet att det är viktigt att snabbt ställa rätt diagnos och sätta in rätt behandling.

Karin Bromer, karin är tillbaka 1/4 2017 efter mammaledighet. Vi finns till för dig och vi hjälper dig gärna. Vi är specialiserade på nack- och ryggproblem samt arbets- och idrottsrelaterade besvär från rörelseapparaten. Vi är patient- och ansvarsförsäkrade, legitimerade av Socialstyrelsen och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Naprapat på RyggAkuten Kyrkogatan 44 Göteborg (vid. Läs mer 0 Skriv ett omdöme! Vi fakturerar försäkringsbolaget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengar. Naprapater - legitimerade: Sverige, scandinavium göteborg mat avgränsa din sökning här: Hela Sverige, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, uppsala, kommun Uppsala, postort uppsala. Vi är två legitimerade naprapater med drygt 20 års erfarenhet att behandla och förebygga nack- och ryggproblem.

Aleris ortopedi uppsala, Svanströms uppsala boländerna, Äta brunch i uppsala, Käkkirurgen uppsala akademiska,