träna på lundbybadet

Simkunnighet räddar liv, men idag är kunskapen ojämn. SimskoleslÄPP, idag kl 17:00 släpper vi platserna till simskolan som börjar. Välkommen att ringa oss på tel eller håll utkik under aktuellt för att hålla dig uppdaterad om när basturna är öppna igen. Det är ännu inte klart när 25-metersbassängen kan öppna igen. Bota det dåliga samvetet med FortGjort!

10/01/18 25-metersbassängen är tyvärr stängd på grund av tekniska fel. Innan den kan öppna så ska vattnet få rätt temperatur. Härligt zumbaparty idag, gratis simskola för barn och unga i sommar. Ät gärna medhavd matsäck eller köp något i caféet!

Mvh Lundbybadet Kettlebellpass utomhus idag Utomhusbadet Vi vet att ni är många som undrar och längtar! Några av er återvänder till era studier och vi önskar er fortsatt lycka till :-) och hoppas få se er lite i höst också! Tack FÖR BRA engagemang, stort tack till Lovisa som föreläste för 40 intresserade seniorer. Fotbollsfeber Ladda inför finalen med lite fotbollsmatch på Lundbybadet. Relaxa, chilla, koppla AV, njut, välkommen till vår fräscha relaxavdelning. Step danz med Clara Vi smygstartar redan på torsdag v 34 med höstens step danz.

Ett nytt tillfälle, denna gången den 12 Augusti! Det är alldeles för många som känner hopplöshet när det gäller att komma igång och hålla igång träningen. Du som har badkort på Lundbybadet kan tillsvidare bada i andra simhallar. Vad tyckte du om dagen? Instruktörerna på våra anläggningar har idag samlats på Angereds arena. Läs mer i nyheten på Lundbybadets webbsida. Eller som kanske vill bli ännu bättre på att simma?