eu toppmöte göteborg senaste nytt

kan göra skillnad i människors vardag. Du läser nu en av dina fria artiklar på, den största störningen som finns att vänta i Göteborgstrafiken under fredagseftermiddagen är mellan 15- och 18-tiden. Imorse däremot var gatorna nästintill tomma. Om man ska in till centrala Göteborg eller ut till Hisingen så ska det inte vara någon trafikpåverkan tidigt på morgonen och det bör heller inte vara trafikpåverkan efter klockan 18 på fredagen. Känner du att du vill uppdatera dig på våra artiklar om EU-toppmötet? SVT Fredrik Helgesson.54, har du sett något speciellt som har med EU-toppmötet att göra som du tycker vi borde rapportera om? . Vid det senare har polisen upprättat ett så kallat 23-område vilket innebär stora begränsningar för allmänheten att komma in i området.eu toppmöte göteborg senaste nytt

ven inre utredare, administrat rer och chefer. G teborg P fredagseftermiddagen eskorteras EU-delegaterna fr n Eriksberg till Landvetter flygplats. S kerhetsp draget r massivt. EU :s ledare m ts i, g teborg.

Störningarna i Göteborg är omfattande. När delegaterna transporteras från Landvetter flygplats in till Göteborg har vägen stängts. Från regeringens sida hoppas de på att EU-ländernas respektive stats- och regeringschefer ska hörsamma inbjudan och att mötet ska lyfta fram arbetsmarknadspolitik som en viktig EU-fråga. Toppmötet kommer att börja med mingel vid nio på morgonen och därefter kommer de sitta i mötet, då ska det inte vara några problem trafikmässigt, säger Thomas Fuxborg. Namn: Epost: Fel: skriv in bokstäverna i bilden. Polisen är förtegen om exakt när vägarna stängs. Även inre utredare, administratörer och chefer. Först också främst kommer polisen att spärra av två områden för all trafik: runt Gothia Towers och runt Eriksberg. Något ytterligare toppmöte i ämnet är inte planerat. Då kommer man att spärra av den vägen som man väljer att köra och det meddelas till oss först några minuter innan de åker. Under måndagen gick Västtrafik ut med information om hur de kollektiva åkarna kommer att påverkas.

Det kan ske omläggningar med kort varsel så räkna med förseningar, framförallt på fredagen, säger Mette Ramquist. Syftet med avstängningarna är att delegaterna ska få en fri färdväg till Landvetter. Samtidigt väntas av avspärrningarna vid Eriksberg upprätthållas fram tills 18-tiden. Det har att göra med PostNord har svårt att leverera på grund av mötet. Vid fem-tiden var vägen öppen igen. Senaste nytt: Tre frågor toppar Göteborgsmöte, mötet som är bokat till 17 november i Eriksbergshallen i Göteborgs hamn har kallat in EU-ländernas stats- och regeringschefer och arbetsmarknadens parter både svenska och europeiska representanter. .