paintball göteborg utomhus

"så grymt ställe med grymmaste och bästa instruktörerna! Vi har allt från en Vilda Västern-bana till en riddarborg som skall intas samt självklart flera stora varierande skogsbanor. Pris: 300:-.p (240:-. Som många andra kan ni kombinera ert företagsevent, barnkalas, svensexa eller möhippa med att spela på inomhusbanan i Farsta, eller kanske prova på skogsspel på våra banor i Haninge. Paintball är ett utmärkt sätt att ha kul med kompisarna eller för att få den perfekta svensexan, möhippan och firmafesten! Inte nog med att vi har Sveriges bästa paintballbanor, vi har också byggt upp en fantastisk organisation kring det hela där vi erbjuder duschar, fort lauderdale vid havet webbkamera live relaxavdelning samt grillar för våra gäster.paintball göteborg utomhus

Paintball för barn riktar sig till barn mellan 7-11. Utrustningen i paintball utomhus för barn skiljer. Vår utomhus paintball bana ligger 11km ifrån centralstationen i Göteborg. Hyr utrustning av oss och spela på vår bana i Mölnlycke.

Sitemap, kontaktformulär, ditt namn, mobil nummer, din epostadress. Tid: Upp till 3 timmar. Vi erbjuder även Take Away för er adidas skor stockholm som har egen mark att spela paintball. Allt du behöver för denna actionfyllda upplevelse finns på plats och det enda du behöver tänka på är att ta med ett par skor och ett gott humör. I Tagene har vi vår stora utomhusanläggning med fyra banor.000 kvm. #paintball, paintball Inomhus, läs mer! Kolla in deras hemsida för mer info. Ni kan även skicka ett mail till eller ringa till oss. Ta gärna en titt i vår webshop, där kan du köpa allt som kan tänkas behövas för ditt spel, för alla spelare nybörjare som proffs. Boka direkt här på webben! Redigering o Film: Filip "Snowman" Davidsson - All. Event / Kick off Planerar ert företag en kick off eller något slags event i Stockholm?

På Paintballfabriken i Göteborg har vi 9 stycken unika paintballbanor som alla är till för att du och. På Paintballfabriken i Göteborg har vi nio stycken unika paintballbanor som alla är till för att du och dina vänner skall ha så roligt som möjligt. Vi har allt från en Vilda.