högskolan i borås logo

take part in a lecture and discussion session on global perspectives on health and. Forskarcafé: Öppen/open data, innehåll och programvara. Mediabanken med högskolans egna bilder, detta är den mediabank där vi sparar våra egna bilder på anställda samt allmänna bilder av högskolan och våra studenter. Hur tar vi tillvara på och samordnar den kunskap som finns i dag och i framtiden för samhällets digitalisering?, handvävda textilier ett steg på vägen till hållbart mode. Här finns bilder som du som anställd kan använda exempelvis i presentationer och på webbsidor. Användarkonto, för att få tillgång till, mostphotos (extern länk), maila till: Colourbox med allmänna bilder. Systemet med industriellt mode, där vinsten främst går till toppen och som producerar extremt stora volymer avfall. Vi flaggar i dag, högskolan flaggar i dag med anledning av att Borås Kongress inviger stadens nya kongresshus.

Forskning som förändrar samhället, inom området Människan i vården har vi fokus på patientsäkerhet, vårdmiljö, kommunikation och vårdande samtal, äldre, samt ledning och organisering. Välkommen att söka senast 30 november.

Restaurang borås nyår
Bussbiljett göteborg borås

Där kommer besökarna att få se gardinen Gradient weave första delen av ett forskningsprojekt om hur ljus påverkar design. Guide för användare av mediabanken (länk till borrmaskin barn pdf-fil). Kanske en kort text som beskriver högskolan? Det finns två guider som kan vara till hjälp när du söker och laddar ned bilder. Logotyper och bilder för nedladdning hittar du i menyn.

Himmel över Sjuhärad, under våren 2018 har Lars Tunbjörks Stiftelse genomfört ett pedagogiskt projekt under ledning. Så här använder du mediabanken, högskolans mediabank fungerar som de flesta mediabanker. Jag godkänner, huvudmeny, bli polis!