bästa cykelservice stockholm

jag hjälp med två landsvägscyklar och diverse montering på dem båda för en bra penning. På CykelCity jefast helsingborg ab hittar man prylar som andra inte har, t ex Sidi Ergo 2 Carbon-skor. Vi fixar oftast din punktering inom en timme men ring och hör med oss först. De är otroligt serviceinriktade och brinner för cykling. Cykloteket har ett stort sortiment och de visar det i sina butiker. Liten service INGÅR Kassett och kedja kontrolleras för slitage Byte av delar vid växeljustering Riktning av hjulen Byte av delar vid hjulriktning Styrstam och hjulnav justeras Bromsklotsar byts ut Bästsäljaren Bör utföras var 3-9 månad Total 1600kr En total cykelservice är en komplett genomgång. Skulle egentligen köpt en ny cykel för jag trodde att det var cykelkyrkogården som gällde för min. Vi har handplockat det bästa från deras sortiment av elcyklar, gravel och racer, både till uthyrning och försäljning. Bästa onlinebutikerna av dem jag testat är Erlan, MaxPuls, CykelCity och Cykloteket.

En av världens bästa stadscyklar med skivbromsar, åtta växlar och modern lättviktskorg. Slutligen får du sinnesro genom köpet av vår Totalservice där arbetskostnaden för alla justeringar och alla vanliga reparationer ingår. Om cykeln ej lämnas in i tid förfaller bokningen och du måste tyvärr boka en ny tid. Växel- och bromsjustering Detaljerad felsökning Kedjan smörjs och spänns Däckens mönster och tryck kontrolleras Byte av delar vid bromsjustering Ram, gaffel och hjul kontrolleras Säkerhetskontroll Felsökning ingår Lagom 950kr Det här är förmodligen Stockholms mest prisvärda cykelservice.

För att kunna serva effektivt kan vi endast ta emot en cykel per bokning. Läs mer om en av mina beställningar hos Erlan. Det ger dig en bra överblick och en säker cykel. Av de butiker jag testat finns den som är billigast med bäst service (Erlan Stockholms-butikerna som är lite dyrare men med riktigt bra tillgänglighet (Cykelspecialisten, CykelCity, Cykloteket och Jarla Cykel) och så den med det extremt stora utbudet (MaxPuls). Läs mer om våra tjänster. Läs mer 1, kom med din cykel under våra öppettider eller boka tid för inlämning. Det mesta finns, men det är inte billigt.

Verkstad - SÖders cykel stockholmbästa cykelservice stockholm