trafikkontoret stockholm lediga jobb

kommunikation eller liknande, erfarenhet av att arbeta med sociala medier ur ett kundserviceperspektiv. För många börjar dagen klockan 08:00. Publicera nyheter och information om trafikkontorets verksamhet i sociala medier. Visa 20 jobbVisa 50 jobbVisa 100 jobb. Övrigt, i denna rekrytering ingår arbetsprov. Du är positiv och lösningsorienterad, tycker om att jobba med andra och delar gärna med dig av kunskaper och erfarenheter. IT avdelningen söker nu en senior IT-tjänstansvarig för att delta i arbetet med att driva och utveckla den interna infrastrukturen. Våra smarta produkter och lösningar är specialutvecklade av oss. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten mot vår vision om ett Stockholm i världsklass.

Vi är 370 anställda och finns huvudsakligen i Tekniska Nämndhusets lokaler på Kungsholmen i Stockholm samt Trafik Stockholms lokaler i Kristineberg. 522 Lediga Stockholm Stad, Trafikkontoret jobb i Stockholm. 649 Lediga Stockholm Stad, Trafikkontoret jobb. Stockholm växer och vi behöver hela tiden fler medarbetare som bygger nya bostäder, tar hand om våra barn.

Databasdrift på dedikerade servrar och i hotellmiljöer. Goda kunskaper bostadsrättsmässa stockholm i engelska. Vad ska du göra med ditt cv nu när du har tonvis med erfarenhet? Tillsammans med sakkunniga och kommunikationsavdelningen ta fram svarsunderlag för ärenden som rör trafikkontorets verksamheter. Trafik Stockholm i Kristineberg är kontorets trafik- och driftledningscentral och drivs i samarbete med Trafikverket. Vi tror också att du är nyfiken och har lätt för att lära nytt.