mando diao lund

liveshow för fjärde gången. Taggar: musik, konsert, Gröna Lund, Mando Diao, Stora Scen, Gröna Kortet, Grönan, Björn Dixgård. Ledda av sångaren Björn Dixgård och hans karaktäristiska röst sprider Mando Diao en energi och spelglädje som är svår att hitta någon annanstans i musikvärlden. Den 25 maj.

De är också kända för att bjuda på hyllade liveshower och har bland annat fått ta emot en Rockbjörn i kategorin Årets Livegrupp. Letar du efter någon av våra mest besökta sidor? Social, links, friends Partners.

Tivolit har 31 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk: Mando Diao är ett av de största rockband vi haft i Sverige. E-Mail, more from this Artist, recent Events. 20.00 kommer ett av Sveriges kaxigaste liveband tillbaka till Stora fakta om gröna lund Scen för att trollbinda publiken en fjärde gång. Sedan debuten 2002 har det blivit över 1500 konserter i över 30 länder, där de vid flertal tillfällen varit headlineakt framför tiotusentals människor på stora festivaler.

mando diao lund

Aftonbladet joakim lundells pappa
Luzernvägen 38 lund
Harrys lund öppettider
Fiskegatan lund