advokat göteborg brottmål

är att alla har rätt till ett duktigt ombud. Dina rättigheter är vårt främsta uppdrag och vi gör alltid vårt yttersta för att uppnå konkreta resultat för dig som är klient hos oss. Rådgivning och personliga möten, vi erbjuder alltid fri inledande rådgivning för att utreda om vi kan driva ditt ärende juridiskt. Vi kan diskrimineringslagstiftning och hjälper dig som har drabbats av person- och trafikskador att få rätt mot försäkringsbolaget. Våra ombud tar kontakt så snart som möjligt och normalt inom en arbetsdag. Du är inte skyldig att lämna personuppgifter till oss men utan att det sker kan vi inte åta oss ett uppdrag eftersom vi inte kan genomföra nödvändig jävs- och penningtvättskontroll. Du kan också lämna ett meddelande genom kontaktformuläret nedan. Om du är missnöjd med vår behandling kan du lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet vilket i Sverige är Datainspektionen Du kan också vända dig till tillsynsmyndighet i det land där du bor eller arbetar. Uppgifterna kan också användas för affärs- och metodutveckling, marknadsanalys, statistik och riskhantering.

advokat göteborg brottmål

Advokat Göran Insulán Din Advokatfirma i Göteborg.
Advokat Insulán är en advokatfirma i Göteborg med primär fokus på rättsliga frågor inom familjerätt, brottmål och försäkringstvister.
Advokaterna i Väst är din advokat i Göteborg, Borås och Kungsbacka.

Liseberg Nöjespark göteborg, Solarium göteborg öppet dygnet runt,

Kontakta oss, du når oss per e-post på alternativt per telefon på: Kungsbacka: 46 (0), göteborg: 46 (0), stockholm: 46 (0). Du har vidare rätt att få ta del av dina personuppgifter i ett maskinläsbart format (eller om det är tekniskt möjligt, att få uppgifterna överförda till en tredje part som du anvisar). Vi hjälper dig oavsett om du blivit utsatt eller åtalad för brott. Hållplatsen är Järntorget och dit är lätt att ta sig med spårvagn och buss. Vi svarar inte på frågor om klienter eller bekräftar att någon är vår klient om den inte själv har gett oss fullmakt att göra. . Kontakta oss om du eller ditt barn utsatts för brott och står kontakta handelsbanken stockholm inför en polisanmälan eller rentav står misstänkt för brott och kanske behöver försvar. AVA Advokater i Göteborg drivs av advokat Caroline Högberg och advokat Lena Wiström Klingefjäll tillsammans med duktiga medarbetare vars arbete präglas av stort engagemang, hög juridisk kompetens, noggrannhet, effektivitet och tillgänglighet.