tvål Bar stockholm foton

även in till ett par andra konstnärer/fotografer Åsa Sjöström och Nick Veasy som nu också har pågående utställningar. I utställningen Silent Land skildrar hon livet i Moldavien, ett av Europas fattigaste och mest okända länder. Detta med en fotokurs på fotografiska är något jag fnderat på länge men genom att bara fundera händer inte så mycket rent praktiskt. (Den här utställningen vill jag se mer av, nu blev det flyktigt) Åsa Sjöström är en dokumentär och pressfotograf som med sina bilder kommer människor väldigt nära. . Andra gången jag äter här på kort tid och ni kan räkna mig som.stammis kommer absolut att rekommendera. Murat Karaca, may 16, 2017, riktig god mat i världsklass (jag har rest en hel del väldig bra priser, speciellt för att vara. Och jag är förstås inspirerad av mitt besök på Fotografiska museet i veckan. . Company, explore houzz, connect with. Kanske något att ta med. Stockholm och supertrevlig personal.

Här finns andra som deltar med sina skyltar. Foton i fokus, det var främst den kinesiska fotografen/modefotografen.

Chen Man i skapartagen, chen Man i modesammanhang. Fotografiska tittar jag in på då och då och det är alltid både roligt och givande. Chen Mans bilder i utställningen Fearless Fabulous jag  ville.

Min utgångspunkt är at vi alla är i stort sett likadans, från det inte till det yttre- det kan vi se på röntgenbilderna. Både restaurangen, caféet och sommartid även den mysiga uteterrassen erbjuder en skön avslappnad miljö med fin utsikt över Stockholm och verkligt god mat. Som fotograf har Åsa Sjöström besökt weeknd stockholm klubb landet sedan mitten av 2000-talet men såg när hon kom tillbaka 2014 att det var en stro skillnad. Annars rekommenderas ett besök i Fotografiskas museieshop finns mycket matnyttigt där också. Att ta en bricka och fylla den med både upplevelser, intryck, ut och insikt som blandas med något för magen trevligtkändes lockand. Jag vill nå fram till betraktaren. Moldavien hade blivit tyst. Stockholm with white walls and a wall-mounted.

Fokus på foton från Fotografiska i dagens Skyltsöndag
The Bakery Stockholm - ett brödcafé runt hörnet från Stureplan