la isla nattklubb stockholm

(en arabisk dum q inte respekterar kvinnor). Vakterna här är mycket arrogant och föraktliga, efter avout 01:00hrs de börja gå runt letar efter någon att attackera, lördag qe var dansa och ha kul då 3guards visade fc stockholm internazionale twitter upp säger de hörde vi bråk när så jag fråg. Vi fick ingen förklaring till varför vi blivit utslängda (vilket hände flera personer utöver oss) tack för att vi kom från en annan stad utan ett varmt välkomnande. Visa original vakterna här är mycket arrogant och föraktliga, efter avout 01:00hrs de börja gå runt letar efter någon att attackera, lördag qe var dansa och ha kul då 3guards visade upp säger de hörde vi bråk när så jag frågade med som de gick. Denna plats är en äcklig samma q dess ägare (en arabisk dum q inte respekterar kvinnor). Han är från norrkö. Han började skrika på mig och berättade groceras vid dörren bara PQ hört q jag försökte övertyga mina vänner att gå till en annan par. Juni 2013, alle ansehen, mehr anzeigen. Later that evening while on our way to the toilet the guard slapped a woman, when I came out he was talkung to my husband and 3seconds after 3 of them starts to manhandle him.

Avbryt, tillskillnad från andra ställen i sthlm är här en genuint glad och härlig stämning, alla pratar och dansar med alla. Senare på kvällen medan på väg till toaletten vakten slog en kvinna, när jag kom ut att han var talkung till min make och 3seconds efter 3 av dem börjar att flytta honom. Lägg till bilder, spara recension. Ni har en vakt som ni borde kasta direkt! Han började skrika på mig och berättade groceras vid dörren bara PQ hört q jag försökte övertyga mina vänner att gå till en annan part. Känns prestigelöst och kul! A Dj- EN salsa LÅT.

Stockholm spritbutik timmar, Stockholm airport hotel shuttle sydney australien, Vad händer i stockholm 2018,

OCH hadde DET latin-salsa KVÄllar. Jag åkte ända från norrköping för att testa på detta ställe men fick det värsta bemötandet jag har varit med. Vi kommer in och hinner ta 2 drinkar innan mitt sällskap blir utslängda pga för fulla vilket är extremt. Sämsta stället jag varit på i hela mitt liv! Visa fler recensioner, relaterat. Med överdriven användning av voilence, till den punkt där han låg på den gatan businessmän. Vi kommer in och hinner ta 2 drinkar innan mitt sällskap blir utslängda pga för fulla vilket är extremt konstigt pga att vi endast har hunnit ta 2 drinkar?! Vi kommer garanterat att inte komma tillbaka och även inte rekommendera er!