thailändsk restaurang stockholm drottninggatan

stad att utforska! I Stockholm hittar du allt fler både genuina och trendigt nytänkande asiatiska krogar som sticker. Med fokus på länder som Thailand, Japan, Kina, Vietnam och Korea samlar guiden de bästa asiatiska restaurangerna i Stockholm. Här serveras asiatisk fusion på exklusivt och innovativt vis i en gammal industrilokal. Varför inte skölja ner med en IPA? Åsögatan 170, Södermalm Vackert och anrikt möter supermoderna smaker i salongen på Berns.

Thailändsk restaurang stockholm drottninggatan
thailändsk restaurang stockholm drottninggatan

Privat sjukhus i stockholm, Setterwalls advokatbyrå sturegatan 10 stockholm,

Stureplan 13, Norrmalm/City/Östermalm, ling Long, asiatisk mat och nordiska råvaror. Lite 20-talsromantiskt och mycket dejtvänligt. Take away från hålet i väggen, billig lunch på kvarterets thaiställe, innovativ thaifusion eller äkta thailändsk streetfood. Industrichict och asiatiskt, när åt du krispig anka, thaicurry och yakiniku i skenet av en industrilampa senast? Föredrar du något annat har de en à la carte-meny från hela Asien, och är du inte redo att gå hem efter middagen kan du boka deras karaoke-rum. Menyn är liten men full av streetfood från Sydostasien och Korea: här får du din dos av thaicurry, bibimbap, fresh rolls, vietnamesiska baguetter backpackers och nudelsoppa i farten. Är du osäker på vad du vill ha är det bara att beställa en avsmakningsmeny och avrunda med en thailändsk efterrätt. Vad sägs om japansk linssoppa med tryffel? Linnégatan 13, Östermalm, ph Bn, från nudlar till kokosglass. Här finns även en cocktailbar för den som vill stanna till för en drink med exotiska smaker.

Beställa tårta stockholm city, Parterapi stockholm rekommendation, Amaranten stockholm karta, Arlanda stockholm buss priser,