brf höjdpunkten helsingborg

eller punkt malmö årsredovisning, stadgar eller ekonomisk plan finns att beställa i vår webbtjänst Hitta Brf online. För att aktivera sidan klickar ni på knappen nedan. Ekonomisk förvaltning, utöver våra hemsidor kan vi idag erbjuda ekonomisk förvaltning till ett bra pris. Via hemsidan går det att skicka sms eller e-postutskick till alla medlemmar för att till exempel påminna om att hantverkare behöver komma in i lägenheten. Brf Fastighetsfakta, brf Höjdpunkten 1 fastighetsfakta finns i vår webbtjänst, hitta Brf online eller går att köpa som adressfil. Allt under samma tak, vår vision är att göra livet enklare för såväl boende som förtroendevalda styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Detta gör vi genom att samla flera viktiga funktioner och tjänster under ett och samma tak. Hitta Brf online eller går att köpa som adressfil, hitta till Brf Höjdpunkten 1 i helsingborg. På sidan om integritetspolicy kan du läsa om vad och hur vi sparar dina uppgifter. Svensk Brf skapades 2012 med målet att underlätta arbetet för såväl styrelsen som övriga boende i bostadsrättsföreningar. Kontakta Svensk Brf, vill du komma i kontakt med oss? Adress, information, organisationsnummer:, registreringsår: 2004, dokument.

Brf höjdpunkten helsingborg
brf höjdpunkten helsingborg

Vi på svensk Brf erbjuder alla bostadsrättsföreningar i Sverige en hemsida med intranät. Postadress, bostadsrättsföreningen Höjdpunkten 1 c/o, postadress, s:t Clemensgatan 34, postnummer/Ort 25234 helsingborg. Besök föreningens hemsida, grunduppgifter., registrerad, ekonomiskplan, bildad/Status. Brf Höjdpunkten bildades 2004 och finns på S:t Clemens gata 30 i Helsingborg. Vi har för närvarande ingen information om styrelsen i Brf A3 i Lyckans höjd, kristianstad. Vi arbetar kontinuerligt för att bygga på med nya funktioner och kunna erbjuda en tjänst som känns aktuell och i linje med senaste teknologi. Idag kan vi bland annat erbjuda dokumenthantering något som underlättar arbetet när en styrelse byts. Stor karta på Google, brf Styrelse med telefonnummer, brf Höjdpunkten 1 styrelse med telefonnummer finns i vår webbtjänst. I närheten, långvinkelns Montessoriskola 127m, coop Konsum 159m, musikgrundskolan Synkopen 251m, proCivitas Privata Gymnasium 344m Ålgrändens Fisk Delikatess AB 390m, integritetspolicy, för att använda våra tjänster behöver vi spara vissa uppgifter om dig. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Ekonomisk plan - Stadgar - Årsredovisning - Informationen om Bostadsrättsföreningen Höjdpunkten 1 är upphovsrättsskyddad och omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen genom utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för Radio och TV, enligt den.k. Information om styrelsen i Brf Höjdpunkten.

Rodis pizzeria helsingborg öppettider
Jefast helsingborg ab
Sugoi japansk Restaurang helsingborg