kina konsulatet Göteborg

flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära konsulatet. Så långt från stan är det ju inte. Passport, the passport must be valid for at least 6 months after you have left China. Validity: see information under passport). Han är förberedd på att planerna kommer att skapa en hel del diskussion. Det här är ett känsligt område och det finns många värden på platsen, det är vi medvetna. All stadsutveckling innebär förändring, de utmaningar som finns här är många, säger han.

Under flera års tid har fastighetskontoret letat efter en lämplig plats tillsammans med konsulatet och nu är det kineserna som kommit med förslaget om att bygga vid entrén till Delsjöns naturområde, i grönområdet vid Stora Torp. Alla utredningar har absolut inte gjorts och i en eventuell planprövning finns många möjligheter att ta upp synpunkter. Sveriges Ambassad i Peking, hitta ett hotell nära det Sveriges Konsulat i Shanghai, om du måste resa till konsulatet i Shanghai, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära konsulatet.

Avstånd göteborg lyon
Indiska festivalen göteborg 2018 holi
Vad kostar det att hyra bil i göteborg

Dessutom, när du ansöker om visum för. This does not apply if you already have a valid visa. Långt borta från det Sveriges Konsulat i Shanghai? All applicants need to visit CVS (China Visa Servicecenter) and leave their fingerprints every fifth year. Konsulatet har ansökt om att få uppföra en byggnad som rymmer 6 000 kvadratmeter lokaler och 5 000 kvadratmeter bostäder till personal. Nordic citizens need a visa for business and tourist travel. Kina är det viktigt att de får ett fotfäste här, säger Martin Öbo. Det kan vara så att det närmaste konsulatet inte nödvändigtvis är rätt konsulat för dina behov. Konsulaten i, kina delas in i honorärkonsulat, konsulat och generalkonsulat beroende på omfattningen av verksamheten. Honorärkonsulat leds av en honorärkonsul. Klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till de Sveriges konsulaten i: Shanghai, svenska Ambassaden i Kina. Sverige har flera konsulat i, kina.

Consulate-General of the People s Republic of China in Gothenburg Så skaffar du visum till Kina!

Västtrafik periodkort göteborg borås, Bilkonvention Göteborg, Ormar i Göteborg, Friman staty Göteborg,