fiske corba när jag var ung, texter engelska

under spänd tystnad fram till den första porten,. Nej, nu går vi tillsammans, sa tomten. Einstein: En stor sten med bra utsikt. Det är tomt, det är bränt, det är härjat och kalt, där den låg, ligger berghällen bar, men däröver går minnet med vinden svalt, och det minnet är allt som är kvar. Andra skyttar har senare förlorat balansen och oförklarligt ramlat omkull på detta pass. Redaktören nickade med uppspärrade ögon mot skärmens varma ljus. Men så läste jag Åsa Linderborgs artikel om den. Ute i skogarna ränner horder av grönklädda jägare mellan platser vars namn är okända fort lauderdale vid havet adress för de flesta, men som har en närmast magisk betydelse för de invigda: Skitpasset, Flygledaren, Ikeapasset och Snackbaren. Där borta, i skogskanten?

Johan Eriksson, ett litet urval av alla konstiga, underfundiga och komiska namn på älgpass. Med van hand tryckte den skäggige mannen ner Bertilsson mot marken, tog fram en spruta och tömde snabbt innehållet i underarmen.

Det är tomt, det är bränt, jag vill lägga mig ned invid sjön för att höra hans tal om det gamla som gått, medan tiden led, om det gamla i Alsterns dal. Det gick inte ihop! Har jag nåt problem vänder jag mig till familjen och i förlängningen släkten. Han tog upp telefonen. Några som pallar tidens tempo.

Konflikten hanterades på helt andra sätt. Jonas Sima gjorde filmen om Snoddas, Jag var ung en gång för länge sen, 1991. Han textade sin sånger mycket väl - och han trodde på sina sånger och texter om flottare, naturen och barndomshemmet.