kinesiska ambassaden göteborg visum

turister som i framtiden kan hamna i liknande situationer med svensk polis? De blev fysiskt och psykiskt skadade. Jag vill påminna att vi lever i verkligheten, inte i en roman. Vi ska titta närmare på det! Ambassadören är inte nöjd med det beskedet och säger att han inte förstår ett sådant uttalande. Men de behandlades brutalt av svensk polis. Incidenten inträffade den 2 september, varför beslutade ni att komma med reaktionen nästan två veckor senare?

Kinas Ambassad i Stockholm Sverigekinesiska ambassaden göteborg visum

De kastade sedan ut honom vid en kyrkogård, utsatte hans liv för fara, speciellt när temperaturen ute var låg på natten, cirka tio grader. Polisen uppmanar dem att lämna vandrarhemmet. Så du tycker inte att detta är en stor affär? Expressen har träffat Kinas ambassadör för en omfattande intervju om bråket med de tre kinesiska turisterna som blivit en världsnyhet. Hitta ett hotell nära det Kinas Konsulat i Göteborg, om du måste resa till konsulatet i Göteborg, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära konsulatet. Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Kina ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning. Om Kinesiska konsulatet i Göteborg ligger långt borta rekommenderas att du kontaktar ett på närmare håll.

Konsuln representera Kina i olika officiella sammanhang och vägledning i frågor som rör Sverige. Ingen av mina kolleger känner till detta. Vänligen alltid kontrollera med konsulatet innan du besöka konsulatet. Från denna sida kan du även navigera till Kinas ambassaden och alla andra Kinas konsulat i Sverige. Är inte det en stor affär? Kan vi få lite mer information?

Lunchteater göteborg 2019, Stockholm göteborg, Tidsskillnad göteborg stockholm, München till Göteborg zugspitze,