stockholms stadsbibliotek medborgarplatsen öppettider

Tranströmerbiblioteket nu upp portarna i Söderhallarna. Det kommer även att finnas en presshörna med digitala tidskrifter på surfplattor och Pressdisplay. Det är fortfarande problem med att komma åt innehåll i databasen Zeteo utanför universitetets nätverk. Kontakta Filial direkt Tel: för att kontrollera öppettider. Terms of Service and Privacy Policy. Vi arbetar tillsammans med leverantören för att lösa problemen.

Genom att klicka på länken: Redigera information, redigera gatunamn och nummer, Postnummer, Telefonnummer Filial Stockholms stadsbibliotek I Älvsjö, Älvsjö stationsgata 21, skriva oss dina kommentarer och förslag. Detta kommer att hjälpa andra besökare att få mer exakta resultat. Tel:, tel:, e-Post: Visit Website.

Tranströmerbiblioteket - Bibliotekstockholms stadsbibliotek medborgarplatsen öppettider

Om du upptäcker ett fel, snälla hjälp oss. Vi har ansträngt sig för att se till ume musikfestivaler 2018 europa att vi har uppgifter om alla Filialer är uppdaterade. Med det tillfälliga, lilla biblioteket i Söderhallarna och rörlig biblioteksverksamhet, kan förhoppningsvis lässugna södermalmsbor få sina behov tillgodosedda, i väntan på den välbehövliga renoveringen av Medborgarhuset, säger. Roger Mogert (S kultur- och stadsbyggnadsborgarråd. Tranströmerbiblioteket c/o Söderhallarna kommer att erbjuda ett handplockat urval av böcker med fokus på barnlitteratur samt den mest utlånade skön- och facklitteraturen för vuxna.