lindbacken skolan uppsala

(S), ordförande i plan- och byggnadsnämnden i ett pressmeddelande. Och det finns många som bor här som har arrangerat olika aktiviteter för barn och vuxna redan. Och det var positivt att det skulle växa till ett litet samhälle, med affär, förskola, skola och kanske fler verksamheter. 0 delningar, kungsängen får en ny förskola och, lindbacken en ny grundskola. Det är precis när Gilliam ska börja i ettan.

Lindbacken skolan uppsala
lindbacken skolan uppsala

Uppsala län Logga in som vårdnadshavare i Unikum Försäkring och skadeanmälan Matsedel. Den 4:e september var det stor invigning. Ännu återstår lite arbeten med skolan in- och utvändigt innan den är helt färdigställd, men. Veidekke bygger skola i, lindbacken, en ny stadsdel i, uppsala, på uppdrag. Skolan ska rymma 600 elever från.

Detaljplanen för Kungsängen är en byggnad på tre våningar, som gör att skolan gerlesborgs konstskola stockholm kommer kunna användas som både förskola och skola. Lindbacken som ligger åtta kilometer nordost om centrala. Så det är ingenting eleverna känner. 0 delningar, petra Karlsson, 36, och, daniel Synneborn, 36, var först ut av alla att boka en tomt. Därefter fick andra elever hjälpa till att plantera ett träd som skolan fick i present av Skolfastigheter. Utbildningsnämndens ordförande Caroline Hoffstedt (S tog då hjälp av några elever. Vi trodde nog det skulle ta längre tid, men vi tycker det har utvecklats fortare än vad vi har förväntat oss, säger Petra Karlsson. Efter några tal var det så dags att klippa bandet. Det är en fantastiskt fin skola, och jag tror att de föräldrar och barn som oroat sig kommer att bli lugna så fort de kommer in på måndag, säger Catarina Eriksson. Det känns väldigt bra, spännande att vi äntligen är här, säger Catarina Eriksson).

Halva skolgården ser ut som en byggarbetsplats och några salar saknas. Några år senare, i november 2013 bar flytten av från centrala. De får titta på skolans lokaler i lugn och. Men första gångerna vi var hit hade de inte ens gjort det. En del föräldrar har hört av sig till skolan och undrat över det byggkaos som råder ute på skolgården. Det är väldigt ovanligt för nyetablerade områden har jag förstått.