utflykter runt helsingborg

Sundstorget i Helsingborg. Färden går från Helsingborg till Teckomatorp och galleri Tapper-Popermajer där vi njuter av en underbar lunchbuffé i den gamla tågstationen. Inträdet står dock var och en för.

Kanske börjar äventyret redan på färjan över sundet, mot konst och gemyt i Danmark.
Eller kanske behöver du en paus från stadsbruset och beger dig ut i naturen till Söderåsens lugn eller det vilda Kullaberg.
Du behöver inte resa utomlands eller åka utanför Helsingborg för att hitta saker att göra.
Gör en utflykt på hemmaplan istället.

Ta bort kosmetisk tatuering helsingborg
Komvux i helsingborg
Yh helsingborg logga in
Järnvägsgatan 39 helsingborg

SÖndag 29 MAJ KL12 samlas vi i vår egen lokal, dvs på konsten för den årliga träffen. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Läs mer, just nu och fram till den sista augusti pågår en intressant utställning på Teckningsmuseet i Laholm med två kända satirteknare ur två generationer: Magnus Bard med utställningen Avigan Ut, är en träffsäker betraktare av vår samtid och känd sedan många. Sevärdheter aktiviteter, hitta sevärdheter, utflykter, hitta utflykter. Läs mer, world ART DAY / VÄrldens konstdag innebär tårtkalas på konsten Som en del i att fira vårt 80 års jubileum bjuder vi på kaffe och tårta på konsten söndagen den 15 april kl 13-17 då det även är Världens Konstdag / World Art Day som. Följ med Helsingborgs konstförening 21 augusti till utställningen De franska impressionisterna från Monet. Förutom en fantastisk, hemlagad italiensk buffé bjöds det på titt in i värdinnans ateljé, där hon. Läs mer, anmäl dig till konstnärsträffen NU! Lördagen den åker Helsingborgs Konstförening till Ystad för att se den omtalade utställningen Varning för känsliga människor. Läs mer, hej, alla medlemmar i Helsingborgs Konstförening! Vi bjuder på trevlig samvaro och lite smått och gott och hoppas på värme och solsken så att vi kan sitta ute!

Olycka helsingborg 2 oktober
Däckverkstad helsingborg