göteborg buss 16

behov. Mer nöjen och evenemang i Stockholm hittar du här » Köp biljetter till arenor i Göteborg: Biljetter till konserter och evenemang i Göteborg hittar du här. För alla som tyckte att årets Midnattsloppet löpare T-shirt vore bra att ha, har jag goda nyheter: det finns en låda i stugan. Föreställningsdagar: Fre, Lör, ola Salo, showpaket 25 jan - I paketet ingår: Biljett till Ola Salos krogshow It Takes a Fool to Remain Sane 3rätters middag Hotell. Kom hit en weekend eller varför inte en hel vecka. Föreställningsdagar: Fre, Lör Boka Ola Salo hotellpaket » Kul upplevelser i Göteborg Kör Dodge Challenger Hellcat 40 km körning (maj-okt) 10 rabatt med rabattkod Känn adrenalinet rusa när du kör en Dodge Challenger Hellcat, världen snabbaste muskelbil. Här är det lugnet som gäller och självklart skidåkning och skoteråkning. Information Info om säkerhet ombord Linje Örebro/Stockholm Gratis NA-tidning på bussen!

Lördag 14 juli.00 Ytterligare matcher, Swedish Beach Tour.00 Buffé och Officiell beachfest.00 Buss till Hard Rock Café. Vi har 30 exemplar av Enjoyguiden för alla er som gillar att äta ute, eller åka båt med rabatt. Allt från böcker till Fitness. Boende finns för de flesta plånböcker. Liksom föregående vecka hittades den som uppmärksammas denna vecka bland de som under föregående vecka satt upp sig att för att vara funktionärer på Sylvesterloppet på nyårsafton.

göteborg buss 16

Boka Partybåten annons, boka i Sälen, näsfjället - Som Sälen var förr! Det är bara intresset som avgör. Med Göteborgs prisvärda stadspass får du massor av fria inträden och fri sightseeing. Räk- och Laxkryssning (3 tim) 5 apr - Åk med sålda lägenheter svartbäcksgatan uppsala skärgårdsbåten M/S S:t Erik och avnjut en räk- och laxbuffé. Brunchkryssning (3 tim) 7 apr - Åk med skärgårdsbåten M/S Carl Michael Bellman och avnjut en härlig brunch. För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med ett nöje se gärna de prisvärda hotellpaketen ». I paketet ingår: biljett till farsen Dubbeltrubbel och hotell. Nöjen och evenemang finns det gott. Hämta rabattkod » Köp Ölprovning Mässor i G öteborg - Svenska Mässan Dags att gå på mässa! Här erbjuds endast natursnö vilket ger en fantastisk skidåkning. Räk- och Laxkryssning, ca 3 tim (Apr - Okt) 10 rabatt med rabattkod, en härlig kväll ombord en skärgårdsbåt där du njuter av räk- och laxbuffé och en fantastisk utsikt över Göteborgs skärgård.