bostader dalbygatan örebro

en sökprofil. Bostadsansökningar inlämnas via personligt brev. Välkommen till mysiga Grythyttan och till Mellanvägen 9! Nybyggnadsprojekt Exklusiv vindsvåning med en mycket hög standard rakt igenom. Bygger under 2018 nya hyreslägenheter i Södra Ladugårdsängen. En fantastisk putsad 30-talsvilla, om hela 200 kvm, i Gamla Hjärsta. Här har ni möjlighet att förvärva en bostadsrätt i 2-plan plus källare. Ställ in notifikationer och få email när en ny bostad som passar din sökprofil dyker upp. Välkommen till Västra Bergvägen 6 som är högt beläget bara ett stenkast från Grythyttans torg och här finns café, resturang samt den omtalade gästg. Du kan också skapa en sökprofil och via e-mail få förslag på lägenheter som matchar dina önskemål Adress: Idrottsvägen 31 B, Örebro Telefon: E-post: Hemsida: EP Fastigheter I stadsdelen Brickebacken i stadens utkanter förvaltar EP Fastigheter hyresrätter med radhuskänsla.

Adress: Olaigatan 5, Örebro Telefon: E-post: Hemsida: Södermalmstornet Privata hyresvärden Södermalmstornet erbjuder lägenheter i stadsdelen Ladugårdsängen i södra Örebro. 5-10 min promenad till sjukhuset så den är perfekt för dig som exempelvis veckopendlar! Villan ligger på en liten lugn gata med närhet till Askersund. Nu ges möjligheten att förvärva en välplanera 3:a med en härlig balkong i österläge.

Uppdaterar resultat, mäklartipset, välplanerad villa med hörnläge! Hyresvärden kan även erbjuda uthyrning av garage och p-platser. Adress: Dragonvägen 3, Örebro Telefon: Hemsida: Söderberg Fastigheter Hyresvärd med lägenheter i centrala Örebro på attraktiva adresser som Kungsgatan och Storgatan. Husherren har även flera sekelskifteshus med charmiga hyreslägenheter i centrala Örebro. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband via Telia. Båtplats finns till varje tomt!