hyr skåpbil stockholm

Avis Minilease - flexiblare än vanlig leasing. En sådan bil har en nedsänkbar säng längre bak i bilen. Det blir ett billigare alternativ sammantaget, men en sådan van är inte alltid så billig som man skulle önska. Den hissar man ner när man ska sova. B-kort räcker oftast, husbil med totalvikt upp till 3,5 ton får köras med körkortsbehörigheten B, oavsett om den är registrerad som personbil II eller lätt lastbil.

Massage stockholm lördag
Reebok X ansikte stockholm klassiska nylon

Ska du mest stå på campingplatser? Vilken planlösning passar den egna familjen och hur rymligt vill man ha det? Hos Avis kan du Minileasa transportbilar till förmånliga priser. För det tredje: hur mycket har jag råd att lägga på husbilen? Läs mer och boka, bilbarnstol, GPS, WiFi extra förare. Med ett B-körkort utfärdat före, som aldrig varit återkallat, får man framföra en personbil oavsett totalvikt. Förar- och passagerarstol kan ofta vridas för fler sittplatser. Det gäller att bestämma vad man är beredd att betala för oavsett om man köper nytt eller begagnat. I något fall är det sängplatser alldeles under taket. Fukttest är ett absolut måste oavsett om man köper privat eller genom handlare.

Avis Preferred, förmånsprogrammet som ger dig en gratis weekendhyra redan efter tredje bilhyran. Hyr ut din bil tre gånger i månaden och tjäna: Var med och bidra till ett lite mer hållbart samhälle. Genom åren har vi skaffat oss stor erfarenhet om våra olika kunders önskemål och anpassat våran vagnpark efter detta. En ny husbil går att få för runt 400 000 kronor och upp till vad din plånbok tillåter.