burgersson göteborg öppettider

Vi sj gävle uppsala kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Den rymliga lokalen präglas av både modern och hemtrevlig industrikänsla med betongväggar, synliga rör, industrilampor och prunkande växter. Butcher's Market, burgare precis som i New York. Till det Västerbottenost-slungade pommes och en god. Vad har du för e-postaddress? Visa större karta, nyckeltal och resultat, bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering och handel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet. Momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 56100 - Restaurangverksamhet, branscher, hamburgerrestauranger Gatukök. Burgersson Frigga, sedan starten 2013, då, burgersson slog upp dörrarna för första gången på Skanstorget, har det preppats burgare på löpande band. McDonalds, snabbmatskedja på flera adresser med generösa öppettider.

Burgersson, friggagatan i, göteborg. Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. Burgersson, skanstorget i, göteborg. Burgersson, Göteborg : Se 150 objektiva omdömen.

Traditionell sportbar med pubmat. Verksamheten ingår i: Gdb i Väst. Kan inte bli bättre. Organisationsnummer:, bolagsform: Aktiebolag, moderbolag: Lemondrop Holding AB, bolaget registrerat:, f-skatt:. Vad är felaktigt på sidan? Själva hamburgarna mals på kött från närliggande gårdar, men du hittar även en helt vegetarisk burgare på menyn om du föredrar det gröna alternativet. Roligt med många öl från microbryggerier!

Jonsborg, ett klassiskt gatukök på Avenyn som nischat sig som extra veganvänligt. Häng i baren över en lokalproducerad bärs medan du inväntar din egen favvo-burgare. Lokalen på Friggagatan andas stilsäker industri-flirt och gröna växter ger stället en skön kontrast till stål, betong och kakel. Brödet är speciellt framtaget och levereras varje dag och bland tillbehören finns pommes, grönsaker, dippsåser och ett gäng innovativa inslag. Är du sugen på öl så hittar du bland annat IPA att skölja ner maten med lagom till afterworken. Riktigt bra mat och öl! Ostindiska Ölkompaniet, smaker från öst och väst möts i avkopplad miljö på Redbergsplatsen. Vigårda, snabbmat med kvalité mitt på Avenyn. Månadens burgare för juni är ett mästerverk av smaker! Kombinera med en shake för extra allt och avsluta eventuellt med en Amerika-inspirerad dessert. Dessutom en och annan pinnstol.

Bilkonvention Göteborg, Erikshjälpen örebro öppettider, Vad kostar det att hyra bil i göteborg, Friman staty Göteborg,