energirådgivare helsingborg

högt på listan. Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras med bidrag från Energimyndigheten. Vilka för- och nackdelar finns det med olika uppvärmningssystem. Fotografering är ett annat stort intresse. På fritiden gillar Ewa att arbeta i och njuta av den egna trädgården. Vilka aktuella bidrag och stöd finns det att söka på energiområdet. Energi- och klimatrådgivaren hjälper dig med tips på hur du kan minska din energianvändning, gå över till eller öka andelen förnybar energi, sänka dina energikostnader och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Vem kan vända sig till energi- och klimatrådgivaren?

Carola har också lång erfarenhet av att föreläsa och hålla utbildningar inom klimat- och miljöområdet. Hur du kan använda solenergi för värme, varmvatten och. Kristina gillar att tågluffa, helst till vänner i Spanien, så hon ställer gärna upp med tips även kring hur man får till en riktigt fin semester på räls! Läs mer om hur vi kan hjälpa er! Många vägar till goda råd, för att komma i kontakt med energi- och klimatrådgivaren i din kommun kan du ringa, e-posta eller komma på besök.

Helsingborgs kakel, Ikea lunch öltider helsingborg,

Det är en del av Helsingborgs stads vision och vi arbetar på olika sätt för att nå dit. Ewas intresse för teknik, miljö och klimat har alltid funnits. Ewa har under de första fem åren fokuserat på rådgivning för privatpersoner, föreningar och utåtriktad verksamhet med bland annat beteendepåverkan, men har nu börjat arbeta även med företagsrådgivning. Vilka lampor finns det på marknaden och hur du kan inreda med ljus efter dina behov. De kan också finnas på villamässor, miljödagar och liknande aktiviteter. Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

energirådgivare helsingborg