lackering fälgar stockholm

avtal med de flesta fälgimportörerna i Sverige, så hittar ni något snyggt, hör av er till oss så kan vi se till att det blir en bra affär och att fälgarna verkligen passar på bilen. Självklart fixar vi även 4-hjulsninställning för de som hamnat i lite obalans. Skifte Förvaring Handtvätt Balans Vax, från 2050 kr/säsong, diamantpaketet. Systemet varnar föraren vid 25 minskning av lufttrycket i ett eller flera av däcken. Varje nytypad bil ska ha tpms som standard fr o m 1 november 2012. Här får det viktigaste på bilen bästa omsorg. Ombyggnad av fälgar Vi ändrar bultcirklar, storlek på navhål och svarvar fälgarna på insidan så fälgarna kommer längre in, om det är så att hjulen tar i skärmkanterna. Vi har ett stort sortiment av ringar, och vi kan även tillverka egna. Se fler fälgar här!

Ingela Gathenhielms Gata Västra Frölunda. En fälgreparation innebär en hel del finarbete, och är alltså inget som går på en dag. Bronspaketet, skifte Förvaring Maskintvätt, från 1050 kr/säsong, silverpaketet. Medlem I 2014 Fälgfixarn. Om det olycka helsingborg 2 oktober bara är en fälg som är skadad så går det bra att lackera en också. Om ni har lösa däck som ska monteras på fälgar så behöver ni boka två tider för att vi ska hinna med. Om bilen saknar centrerringar eller om de är skadade, så kan det vara en trolig orsak till vibrationer i bilen. Vi utför även lackering av bromsok. Måndagen den 13/7-2009 införde EU en officiell förordning nr 661/2009 som gör tpms obligatoriskt, gällande fr o m 1 november 2012. Berörda fordon: kategori M1 (turismfordon, 9 sittplatser, under 3,5 ton). De brukar gå bra att återställa, men kräver lite mer tid och arbete. Det vi rekomenderar, beroende på hur bra kromet sitter, är att blästra och lackera om fälgarna om det är möjligt.

JPLackering AB - Hem Lackering av fälgar i Stockholm? Reparerar fälgar i Stockholm Pulverlack i Stockholm - Isaxons Pulverlackering