xxl uppsala verkstad

fokus med indelningar i olika specialistavdelningar med produktutbildade säljare. Har du några problem med din utrustning eller bara behöver underhålla den så är det hit du kan vända dig för att vara säker på att få den hjälp du behöver. XX volvo fält bor 19 XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX.

Guldservice: 599:-, stenslipning av belag och kanter, hängning, ifyllning av belag. Längdskidor, fästvallning med Universalspray/tejp: 149:-, varaktig fästvallning. Stenslipning och glidvallning med högflourvalla.

Slipning av långfärdsskridskor : 199:- Vässning av skenan enligt befintlig kurva. Race-service: 799:-, strukturslipning av belag och kanter, hängning, ifyllning belag. Glidvallning med lågflour: 349:-, belagen mättas med grundvalla, toppas med lågflourvalla. Alltifrån slipning av skridskor, stenslipning och mättning av längdskidor, hängning och vallning av alpinskidor till cykel- och kajakservice. Med det sagt, valkommen in och provkor! Guldservice: 399:- Kontroll och justering av växlar/bromsar, vevlager, styrlager, belysning, reflexer och ringklocka. Pampig och robust till det yttre med en bekvam och stilren interior. Jag är ny kund.

Suv nar du sa behover. Har du verkstadsfrågor är du välkommen att kontakta din närmaste bravida uppsala johan butik eller fråga oss i chatten. GLS ar en SUV som ar baserad pa S-Klassen. GLS 350 d 4matic Grand Edition. Silverservice: 399:-, stenslipning av belag och kanter, hängning, vallning och polering. Vallning: 249:-, glidvallning och polering. Längdservice: 599:-, stenslipning och glidvallning med lågflorvalla. Telefon, mobil obligatorisk, epost obligatoriskOlaglig, märke obligatorisk. Efterdragning av skruvar samt kontroll av däck/lufttryck. Rengöring: 149:-, borttagning av fästvalla eller tejp. Belagen mättas med glidvalla.