vegetarisk brunch stockholm

jordgubbarna i receptet mot valfria frysta bär, till exempel blåbär. Lingonparfait med hemmagräddade havreflarn Smörbakad blomkål med trattkantarells-sabayonne och fetaost. Jordgubbarna är inte så goda i december) Fransk meny nr 2 En mycket god meny från en trettondagsmiddag som jag åt med min familj för ett par år sedan. Presentkort, vårt presentkort kan förvandlas till allt från en klase ekologiska bananer till en helkväll i någon av våra restauranger.vegetarisk brunch stockholm

Vi v gar p st att vi har Sveriges b sta veganska sortiment! N rmare 50 olika sorters tofu; 30-tal olika vegokorvar; Upp emot 70 olika sorters. Oavsett om ni v ljer att kalla ert boule ventyr f r; en date, personalaktivitet, kompish ng, svensexa, after-work, brunch, fest, kick-off, m hippa.

Senaste trafikrapporten stockholm, Tåg från kassel till stockholm, Fountain house i stockholm instagram,

I jämförelse med många andra bloggar kanske det inte är så mycket att skryta med, men jag ser det som att jag snarare försöker att göra få kvalitativa inlägg än att spruta ur mig hundratals diversegrejer. Gör som många andra boka din privata eller företagsfest här hos oss på Matboden. Galetter med valnötter, chèvre och spenat Svamp och spenatlasagne Panerad fetaost med honung Gott nytt år! Alla de här tre grejerna är jättegoda, även om jag ska erkänna recept Thailändska kyckling med nudlar att jag själv aldrig testat att fritera banan. Typ asiatiskt, franskt, klassiskt svenskt eller liknande, så jag har försökt tänka lite. Chokladfondue, asiatisk nyårsmeny, fräscht och rent med tre riktiga svensk-favoriter från de vietnamesiska, thailänska och kinesiska köken. Catering gör dig själv en tjänst, beställ maten från oss och du kan vara gäst på din egen fest i Bromma eller Stockholm. Under Meny' kan du läsa mer om vår à la carte meny, som serveras under vardag- och helgkvällar. Vi öppnar.00 för à la carte på söndagar.

Drottning kristinas väg stockholm
Ghost stockholm 2018