hyundai försäljning stockholm

väljer vi denna inriktning. Lånebil erbjuds i vanlig ordning. Eftersom vi tror på ett hållbart bilanvändande och har ett starkt eget miljöarbete så pratar vi gärna om Hyundais smarta ioniq-serie, med både hybrider, plugin-hybrider och elbilar i sortimentet. För att göra Bytbil bättre samlar vi in information från alla användare som besöker oss. Läs mer, okej, tack! Anpassa vilken reklam och vilka banners du får. Åk med till toppen, hej! Hyundai Center Stockholm grundades 2017 och är en del av MM Group - en företagsgrupp med Mobility Motors Sweden AB i spetsen). Kvalitet som står för kunskap och engagemang förenat med erfarenhet och kompetens är grundstenarna i vår affärsidé. Göra Bytbil bättre och se till att saker funkar så bra som möjligt. Du kan alltid göra egna inställningar för hur vi får använda cookies, data och dina personuppgifter.hyundai försäljning stockholm

Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan. Hyundai - New Thinking New Possibilities Hyundai är ett av de största bilmärkena i Sverige bland privatpersoner och erbjuder hög kvalitet, den senaste tekniken och innovativ design. Vi säljer och utför service på Hyundai på vår anläggning i Täby.

Zara stockholm öppettider 6 juni, Akkurat restaurang & bar stockholm, Påskbord restaurang stockholm,

Vår anläggning i Sätra är en fullserviceanläggning där vi tillhandahåller både försäljning av nya och begagnade bilar (person- och transportbilar verkstad samt reservdelsförsäljning. I och med att vi valt att endast fokusera på ett bilmärke, Hyundai, så har vi en stor kunskap inom detta. Med Autoexperten kommer vi fortsatt högskolan borås programtorget att utföra service av Hyundai bilar till riktigt förmånliga priser. Vi använder personlig information och data för att: Kunna skicka bra och relevanta nyheter till dig. Därför storsatsar vi nu på att jobba märkesexklusivt med Nissan vårt bredaste och mest framgångsrika bilmärke. Nybilsgarantin påverkas ej vid fortsatt underhåll och service hos oss. Detta tror vi att vi kommer att uppnå genom en hög nivå på kundservice och ett arbete där vi löser ett behov åt dig som kund - oavsett om ni besöker vår verkstad eller vår försäljning. Vi har även nära kontakt med en skadeverkstad i området och kan vara behjälplig även vid detta typ av frågor. Service reparationer, vi på Autocar har valt att avsluta vår auktorisation med Hyundai.