fiskeregler borgafjäll

och annan service för besökare. Ett par vandringskängor och smygfiske kan vara en bra kombination när man vandrar och fiskar i området. Pris: 80 kr/dygn-160 kr/3 dygn. Ta med er allt skräp och sopor hem. Som agn är insekter maggot och metmask tillåtet. Dabbsjön är en sjö med fin öring och röding som är populär sommar som vinter. Tjärnar och sjöar samt Slipsikån. Röding och öring är de arter som är mest intressanta även om det även förekommer abborre, lake och sik inom området. Området är stort och man hinner inte utforska alla fiskevatten under 3 dygn.

Njuonajaure och tjärnar vid h 926. Slipsikån samt tjärnar mellan Slipsiken och Autjojaure. Fiskeregler, borgafjälls kfo förvaltas av, jämtlands läns Länsstyrelse.

Borgafjälls KFO Fiske i Södra Lapplandfiskeregler borgafjäll

Droppfiske efter djupkanter med förtyngda nymfer kan vara en giftigt fiskemetod. Spinnfiske, beten: Spinnare i olika färgnyanser. Många av vattnen fiskas mest under vintern när skoter lätt tar fiskaren till olika vatten. Du betalar med visa eller MasterCard och byta lägenhet malmö mot göteborg fiskekortet levereras som SMS och via E-post inom några sekunder. På kan du ta del av vilka fiskeregler som gäller för fritidsfiske i svenska havsområden och landets fem största insjöar (Vänern, Vättern, Mälaren, Hjälmaren och Storsjön). Skeddrag som gör det lätt att komma ner på djupet samt är lättare att fiska med om vinden är kraftig.