hemfrid malmö öppettider

i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Frågor om bokningar eller abonnemang? Press media, frida Koff, Kommunikations - och hållbarhetschef, ledning. Postnummer Jag bor på m2 Hör av dig! Postnummer, jag bor på m2, boka en av våra andra tjänster. Postadress: Box Stockholm, regionchefer, richard Åvall, Stockholm City, jimmy Törnestrand, Stockholm Nära. Jenny Staaf, Göteborg, gabriella Andersson, Malmö/Helsingborg, sofia Lindgren, Uppsala/Västerås/Mälardalen.

Hemfrid malmö öppettider
hemfrid malmö öppettider

Vi hjälper dig med regelbunden städning och mer flow i vardagen! Läs mer om cookies. Vi har ett brett urval av tjänster och kan hjälpa till med det mesta.

BÖRJA MED ATT boka ETT hembesÖK. Maria Andersson, VD, richard Åvall, Verksamhetschef, patrik Ferlenius, IT-chef. Ring oss på eller maila till Att jobba på Hemfrid Anastasia Schyssta villkor, kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Jag trivs väldigt bra på Hemfrid. Vill DU jobba PÅ hemfrid? Så kan vi tillsammans gå igenom vad just du behöver hjälp med. Vi börjar alltid med att hälsa på hemma hos dig. Hemfrid Stockholm (huvudkontor), besöksadress: Rosenlundsgatan Stockholm, google maps ».