lundsbrunn flyktingar

ett boende för ensamkommande barn. De välkomnar vår undergång. Det finns många historiska exempel på att delar av befolkningar har välkomnat militära ockupanter, men sådant har alltid slutat med reaktioner, inre stridigheter, våld och kaos. Att vi nu ändå befinner oss i en sådan situation beror delvis på att vi systematisk hjärntvättats av medier och politiker som inte varit ärliga med sin agenda. Folk som har röstat på exempelvis Moderaterna eller Socialdemokraterna har röstat för att vi ska ge bort vårt land, inte bara till överstatliga organisationer, utan till främmande folk som får fritt tillträde till vårt land och kan kolonisera det, föda upp sina stora barnkullar här. Anläggningen är nu föremål för en omvandling utan like. Lundsbrunn förra året så startades en välkomstkommitté i byn. Det finns ingenting annat att vara rädd för än att det går åt skogen med vårt land om vi inte försvarar det! Sätt stopp för alla godhetsapostlars förstörelsearbete med starka och tydliga argument och hjälp till att rädda Sverige!lundsbrunn flyktingar

De manar folket att välkomna de stackars flyktingar som flytt från krigens fasor och varje okritiskt tänkande människa faller rakt i fällan.
När de välkomnar flyktingar så välkomnar de i praktiken ockupanter utan uniform det är kolonisatörer som kommer.
Här tänkte vi lägga ut information om det praktiska arbetet som kan vara till hjälp för de som vill hjälpa till.
The latest Tweets from Carlos Lopez CarlosDeSalva2).
Sportintresserad som jobbar med fotboll och som lärare.lundsbrunn flyktingar

Har olika projekt på gång vid sidan om hela tiden för att finna variation i vardagen. Gunilla bad Madiha följa med till.

Och då erotisk Bar Norrköping finns det svenskar som välkomnar den invasionen. Relaterat: Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik. Alla orter har personer som Marika Westberg. När ett boende för ensamkommande flyktingbarn öppnade. Vi svenskar måste sluta vara fega och undfallande. När de välkomnar flyktingar så välkomnar de i praktiken ockupanter utan uniform det är kolonisatörer som kommer. Varje svensk som överger sitt land nu det landet behöver försvaras är en skitstövel.

Midsommar lundsbrunn 2018