libanesiska stockholm

libanesiska köket i sin helhet. Fräscha råvaror, genuina matlagningsmetoder och kärlek till det libanesiska köket gör matlagningen för mig och mina medarbetare till ett riktigt nöje! Blanda salladen med dressingen samt de rostade brödbitarna strax före servering. Häll eventuellt av en del av vätskan sFI helsingborg karta så att inte salladen blir för vattnig. Vi har runt 30 rätter i vår välsmakande meny. Titta in och prova själv! Fattoush, libanesisk sallad, gör så här: Sätt ugnen på 225. Menyer Deli: Deli Östermalmshallen, Deli T-Centralen, show options, additional options, avoid highways.

Libanesiska lammfärsspett med fattoush och hummus Allt Libanesisk restaurang på Kungsholmen Café Corniche Östermalmshallen & centralstationen Beirut CafeBeirut Cafe

Våtdräkt stockholm butik, Porsche center stockholm facebook, Punkrockbar stockholm,

Upplev, kom till oss och vi tar dig till Libanon den snabba vägen genom maten och atmosfären! Har ni frågor om det libanesiska köket och vill ha tips och råd är ni välkomna att kontakta mig via mail. För två personer rekommenderar vi 4-5 rätter, för större sällskap har salumificio bordoni s.r.l vi olika paket att välja mellan. Stek dem i ugn först 10 min i mitten av ugnen och sedan 5 min högt upp och ugnen på grill. Blanda ner sesampasta och tillsätt olivolja lite i taget. Servera spetten med fattoush, hummus, bulgur och yoghurtsås. Boka ett bord en minnesvärd, om du inte har ätit vår mat från Libanon är det dags!

libanesiska stockholm