piercing västerås erikslund

och miljön. Öppettider: Måndag Fredag 09 19:00, Lördag 10 17:00, Söndag 12 17:00. Biblioteksgången 9C 183 70 TÄBY, karta och vägbeskrivning Öppet idag 10:00 - 18:00 Öppettider, just nu Stängt 4, i vår butik i Täby hittar du ett stort sortiment av smycken i alla material, färger, former och utföranden. Visa nummer Köpmangatan VÄsterÅS Karta och vägbeskrivning Öppet idag 11:00 - 18:00 Öppettider Just nu Stängt 6 Den magiska resan från begynnelsen, då Magic Lines Tattoo föddes. Visa större karta, bluebird Tattoo Piercing finns även på 500 andra adresser. Oliaplex samt Kerastase är två av de märken som hjälper våra frisörer att få de fantastiska resultat som du förtjänar. Nybgryggt kaffe bjuder vi på medan du väntar.

Då slog vi upp dörrarna till Magic Lines för allmänheten. Det hela tog form i slutet av 80-talet då Inge och jag (Bosse) hade slagit våra kloka rvlarna började rotera och vi bestämde oss för att ta det här med kroppskonst på allvar. Karta och vägbeskrivning Öppet idag 10:00 - 18:30 Öppettider, just nu Stängt 2, här sätter vi dig som kund i fokus! Specialister på kosmetik tatuering, vax, hårborttagning med tråd, piercing, hårförlängning och makeup. Tack för ditt meddelande. Vad har du för e-postaddress? Vi har ett eget brett sortiment och egen guldsmed som gör egentillverkade smycken av högsta gratis i stockholm nu visa föremål kvalité. Visa nummer, företaget finns i Skärholmen, men välkomnar kunder från. Läs mer.5 (19).

Söker du tatuering. I vår centrala studio. Västerås har vi fyra tatuerare, en piercing -ninja och två hangarounds. Fakta om Bluebird Tattoo Piercing, här saknas det en företagspresentation. Som företagskund på kan du skräddarsy en egen text och ladda upp en logotyp.