arbetskläder vård butik stockholm

temperaturer. Vi har dessutom de senaste fritidskläderna, de kända märkesjeansen och ett omfattande program skydds- och yrkesskor. Thomas Nilsson, säljare Öppet idag: Sök, butiker. Hos oss hittar du arbetskläder från alla välkända märken, bland andra Fristads Kansas, Blåkläder, Mascot, Kentaur, Snickers, Carhartt, FE Engel och många fler. Att beställa rätt kläder är en bra investering. En del av plaggen kan regleras i längd och bredd eller återfinns i ekologisk bomull. Hos marknadsledande Swedol kan proffsen inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn, och andra som väljer proffskvalitet, handla vad de behöver. Kläderna är också praktiskt anpassade till arbetsuppgifterna med bland annat sid-, ben-, bröst-, telefon- och pennfickor.

Standardvy, byt till Mobil. Våra arbetskläder är till för alla dem som jobbar inom vård, omsorg, sjukvård, dental, djursjukvård spa och wellness. Egen förädling, trygg betalning, hejco Fristads AB Box 1102, 501 11 Borås, Sverige.

Följ oss på Facebook, följ oss på Instagram, frakt 49:- ex moms, fri frakt över 1000:- ex moms. Meny, min varukorg, grolls i Årsta är en komplett yrkesbutik med ett brett sortiment arbetskläder och personlig skyddsutrustning för de flesta yrken. Egen förädling, trygg betalning, i drygt 60 år har vi på Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla de människor som arbetar med att ta hand om andra. Billiga-arbetsklä har ett stort sortiment av billiga arbetskläder, profilkläder och fritidskläder. Våra kläder skickas 1-5 dagar från det att ni vårdkläder beställningen. Besök någon av Swedols butiker, beställ på postorder eller via e-handel. Arbetskläder som helt enkelt ska hjälpa till att göra arbetet lite lättare för alla yrkesgrupper inom vård omsorg, dental, städ, hotell, restaurang och kök. Swedol är en komplett leverantör med hög servicenivå, exemplarisk lagerhållning och effektiva leveranser.