berit kroon medium uppsala

ofta under en så kallad seans. Relationer, relationer 00:00, en nyfiken och lite undrande redaktion: vad är det här och funkar det verkligen? Budskapen kan komma via en avliden anhörig, vän eller bekant, men även från änglar eller andra högre ljusväsen. Vad roligt att Du vill veta mer om mig och om mitt arbete. Söndag bjöd in mediet Berit Kroon för att få en pratstund med andra sidan. Anmälan till kurser kan göras under denna tid till. I samtal kan jag leda dig i olika frågor i ditt liv. Deltagarna får sedan meddelanden från andarna, genom mediet. Det känns lite pirrigt. Det finns inga vetenskapliga bevis för att medier kan få kontakt med andar.berit kroon medium uppsala

Jag har under den tiden coachat 1000tals kunder genom deras liv.
Jag uppt ckte min kunskap redan som barn d jag s g och h rde mer n andra, en f rdighet som jag ser som n got positivt.
Certifierat Medium Kontakta mig p tele.

Buss uppsala västerås tidtabell
Massage uppsala thailändska
Begagnade cyklar uppsala polisen
Flyttfirma uppsala recensioner

Tidsbokningen öppnar åter igen 20 Augusti utom för änglakvällar. Den nya meditationsskivan "att stämma kroppen" finns nu också utgiven. Jag är hela tiden "uppkopplad" till andevärlden under samtalet, så guidningen kommer att ske utifrån ett "högre plan". Genom healing kan jag justera livsenergin, som finns hos oss alla, så att den flödar fritt och är jämnt fördelad. Jag ser min medialitet som en gåva, som jag fått för att använda till att hjälpa och vägleda carlings helsingborg öppettider mina medmänniskor. Jag kan hjälpa dig genom att ge healing eller coacha dig med tarotkort.

Godk nd f r F-skatt. Kontaktuppgifter till Berit Kroon Uppsala, telefonnummer, address och kontaktuppgifter. S ndags redaktion tr ffade mediet Berit Kroon.

Hyra hus uppsala, Forum galleria, uppsala, Navet uppsala logga in, Uppsala universitet anmälan,