dal baffo jönköping piren

från gästhamnen och vågbrytaren. God planka från Dal Baffo. Bild från Tullhuset när de hade en populär skärgårdsbuffe. Det finns offentliga toaletter på piren som du kan använda om du behöver. Förutom en a la carte servering har de flesta restaurangerna även öppet för lunch. Ibland är det även nattklubb på en del av krogarna för dig som är uppe lite längre på kvällen/natten.

Restaurangen för dig som älskar god mat tillagad på de bästa råvaror och med inspiration från Italien.
Ta en titt på vår meny.
Och entren till dal baffo på piren.
Bilder på maten Besök gärna piren i sommar, det är väl värt ett besök för den fina atmosfären och den goda maten.
Allt om piren i Jönköping med kompletta á la carte menyer, priser, matbilder och bordsbokning till restauranger som finns på piren sommaren 2018.

Dalkurd v helsingborg h2h
Fort lauderdale väder oktober celsius
Barn bio jönköping sf

Det brukar vara öppet hela augusti ut och även en bit in i september om vädret är fint. Piren har sedan öppet dagligen hela sommaren. Bilder på maten, besök gärna piren i sommar, det är väl värt ett besök för den fina atmosfären andys lekland lund och den goda maten. Piren - sommarens vattenhÅL! Du kan boka bord online på tex. Soliga dagar är det ofta fullt på kvällarna så boka bord innan. På ena sidan mot småbåtshamnen åt väster (här går solen ner). Just gästhamnen har inte jättebra rykte men hamnen är väldigt fin med många mindre båtar och någon större. På piren i Jönköping finns restaurangerna Tullhuset, Aqua, Dal Baffo, Bryggeriet och Seaside samt Båten. En strandpromenad förbinder piren och sanstranden (vätterstranden) och det tar kanske 10 minuter att ta sig dig medelst gång. Aqua Piren, Seaside, Bryggeriet och, dal Baffo.

Uteserveringarna vetter mot två håll. Piren ligger vid småbåtshamnen i Jönköping och här finns även en gästhamn. På andra sidan mot vättern, rosenlunds naturområde, vätterstranden eller Huskvarnahållet om du så vill.

Skolgatan 24 jönköping
Granit jönköping telefonnummer
Aktuell temperatur jönköping