stockholm simskola åkeshov

bassäng i Bromma. Vänligen vänta, privatlektion, barn och vuxen, schemat laddar. För att komma till schema och anmälan, klicka här! Du får hjälp med inloggning på eller [email protected] stockholm.se, nu går det att boka höstens alla kurser och simskola. Vänligen vänta, höstlovsläger, schemat laddar. Bassängen har måtten 3,6 x 8 m och håller en behaglig temperatur på ca. Pris: Samtliga kurser 1950:-/8 badtillfällen, för privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Simskolegrupper som ingår i satsningen har en efter namnet på gruppen, tex.
Simskola röd De simhallar som ingår i satsningen är Husbybadet, Tensta sim- och idrottshall, Vällingby sim-och idrottshall, Farsta sim-och idrottshall och Skärholmen sim-och idrottshall.
Åkeshov har utvecklats till en modern, funktionell och tillgänglig anläggning.
För Åkeshovs sim- och idrottsanläggning har följande skett.
This feature is not available right now.

Oscar jacobson NK stockholm
Den andra världen stockholm
Klädinsamling stockholm behållare

Till nybörjare eller dig som vill lära dig mer. Pilotsatsningen på simskolan, simskolegrupper som ingår i satsningen har en * efter namnet på gruppen, tex Simskola röd. Så här skapar du ett konto och bokar gruppträning, kurser och simskola. Använder du en dator gör du dina val i rubrikraden ovan. Här tar vi emot barn i alla åldrar. Simskola, steg 1 2 alltid medföljande förälder Steg 3 4 barnen själva i vattnet.

Please try again later.
Stockholm kappsimningsklubb Klubben där hela familjen trivs.
Välkommen till SKK, s nya tävling i Åkeshov 8-9dec.
I simhallen i Beckomberga håller vi babysimskola, plask lek, simlekis och simskola för nybörjare och tekniksim.