nybyggt höghus stockholm

Där hade vi delade meningar men jag kan lova er att hela orkestern tyckte att eftermiddagsdansen i Avesta Folket Park var Jättetrevlig! Det blev en underbar afton och både publik och vi i orkestern var i högform hela kvällen. Vi var ungefär 140 personer på logen och vädret var från sin allra bästa sida. Hela kvällen spelas två moderna och en gammal och en mer dansant publik än denna får man leta efter. En studie i Köpenhamn visar att det är ungefär sju gånger mer aktivitet framför uppdelade aktiva fasader än framför passiva fasader. Monika 180615 Rangelstorp Efter lunch på fredagen rattade Kent bussen mot Rangelstorp som ligger mellan Vimmerby och Mariannelund. Jerka Vallentuna I Vallentuna bjuds det på 2 moderna och 1 gammeldans hela kvällen. J Vrena Annandag jul i Vrena Folkets Hus - det är vår tradition sedan många. Vissa hade åkt ända ifrån Grums för att dansa till Holens igår, bara en sån sak.

Vi har varit där några gånger förut och det är alltid lika kul. Arrangör Elis håller igång så mycket han orkar och mer därtill och dansar både gammeldans och foxtrot så det står härliga till. Soligt och fint ända fram till Borlänge där himlen öppnade sig med både ösregn och åska. Vilket drag det var!

Forskning: God estetik g r oss lyckligare och mer



nybyggt höghus stockholm

Köpa cykel stockholm billigt
Restaurang gandhi folkungagatan stockholm
Valkretsar stockholms kommun

Men innan Kumla styr vi mot Häradshammar imorgon. En bra bit över 100 personer dansade till oss och vi fick speciellt beröm för den stilla valsen, vilket känns kul. Så visst är dansmusik friskvård. Vissa dansare är man ju nästan säker på ska komma när vi spelar men andra blir vi lite xtra glada att. Och jag hittade några äggmackor som vi mumsade. Där har vi flera gånger haft regn och oväder men inte denna gång. Våra husbilsvänner yoshimura avgaser gsxr 750 k9 R B var på plats även denna kväll så efter spelningen blev det vickning i deras husbil.