billiga vandrarhem centralt i malmö

som alternativ till hotell, men oavsett om det är en storstadssemester eller om det gäller friluftssemester så passar ju vandrarhem alldeles utmärkt! Vår uppgift är att guida dig rätt i djungeln av vandrarhem, att välja ut de vandrarhem som är bra, prisvärda och trevliga så att du själv endast behöver använda dig av vandrarhem. I Malmö finns det ett flertal vandrarhem och fler många hotell som erbjuder billigt boende. Vi förmedlar prisvärda, trevliga, billiga vandrarhem med bra läge och bra recensioner för att just du ska kunna boka ett vandrarhem som du kan trivas. Vi har 42 bäddar, uppdelade på enkelrum, dubbelrum, fyrbäddsrum samt vår mysiga sovsal. Oavsett om du söker ett trivsamt boende mitt i stadens larm i någon av våra större städer, eller om du söker efter ett bra och billig övernattning i exempelvis fjällen så har du här på vandrarhem. När man söker efter vandrarhem online så hittar man en mängd olika kul boendeformer. Online och m för att hamna rätt. Vi har samlat en lista över billigt boende i Malmö. Online och vår samarbetspartner m erbjuds hundratals anslutna vandrarhem och det är allt annat än svårt att hitta ett sådant boende via oss. Våra duschar och toaletter är helt flesta rum är också försedda med egen.

Centralt belägna för de större städerna och bra läge för friluftsliv och annat när det kommer till de vandrarhem som finns ute i landet. Hos m hittar du vandrarhem med bra recensioner, vilket i sig är en god bit på vägen.

Centralt beläget med gångavstånd till de flesta attraktioner i Malmö.
Vandrarhemmet Villa Hilleröd Vacker fastighet på grönområde på gångavstånd till centrala Malmö.
STF Vandrarhem Malmö City Ett av Malmös största vandrarhem med drömläge i Malmö City.

Ni kan använda webformuläret för att göra en bokningsförfrågan men det går också bra att ringa oss. Vandrarhemmet är helt handikappanpassat. Receptionen är öppen efter behov men vi finns nästan alltid tillgängliga på telefon. Sovsalen är uppdelad i avskilda alkover, med fyra eller två bäddar i varje, så att man får sova mer privat. Välkommen till oss i Malmö. Planerar du en resa med övernattning? Kontakt, rut Ragnars, spånehusvägen malmÖ, tel. Rut Ragnars är ett vandrarhem centralt beläget nära mysiga Möllevången med gångavstånd till det mesta i Malmö. Rut Ragnars is a hostel centrally near the cozy Möllevången, within walking distance to most of Malmö.