byggföretag borås konkurs

är det viktigt att ha en bra kontakt med kunden. Vi åtar oss totalentreprenader där vi håller i hela projektet, från början till slut. Kontakta oss med dina frågor så tar vi fram en kostnadsfri offert på arbetet. Alla våra uppdrag offereras i förväg för att du som kund skall känna dig trygg och säker.

byggföretag borås konkurs

Behörighet / certifikat, sjuhärads Bygg i, borås, aB är behöriga för våtrum och medlemmar i Byggkeramikrådet (BKR). Nydal i Kinna, lägenheter i Dalsjöfors, arbete i Åre. Arbetsområde, vi arbetar i första hand. Om-/tillbyggnader, kakel/klinker, takläggning, rivningar, platsgjuten betong, vi är specialiserade på platsgjuten betong.

Pizzeria i borås centrum, Tandläkare borås privat, Ponny i borås,

De anställda blir nu uppsagda flyga luftballong stockholm billigt och verksamheten kommer att utannonseras. Borås men även Sjuhärad med omnejd, Mölnlycke och övriga Västsverige. Lägenheter i Dalsjöfors, vi utför små som stora uppdrag åt både privatpersoner och företag. Vi är certifierade för arbetsmiljö och samordning (Bas-U och Bas-P) och har behörig personal för Heta arbeten och Skyddsombud. Välkomna att höra av er för att diskutera det ni vill ha utfört!