lagerarbetare utbildning göteborg

en del av vårt team på Speed ansök redan idag! sökord: Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb. Vi söker Lagerarbetare till vår anläggning i Göteborg, där du arbetar tillsammans med sköna kollegor! Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, sida 1 av 26 resultat, lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Om uppdraget, som Lagerarbetare hos oss på Speed Group arbetar du med den automatiserade lagerlösningen Autostore samt på vårt klassiska lager. Se klippet, vi är Speed Group och läs mer om oss. Arbetstiderna är antingen dagtid eller kvällstid. Om oss, du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder.

Vi söker dig som har truckkort. 42 Lediga Lagerarbetare jobb i Göteborg. Det beror sannolikt på en ökad försäljning inom handeln. Stora lager anställer många lagerarbetare så även om konkurrensen om jobben är hård så finns jobbmöjligheter trots allt. Särskilt om man har en viss erfarenhet.

Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Välkommen till oss på Speed! Varför ser jag det pressbyrån göteborg öppet här? Som standardinställning visar Jooble tillgängliga jobb från närliggande städer/områden som inte är mer än 40 kilometer. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Vill du jobba på ett toppmodernt lager? För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Krav: - Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel - Kunskap i svenska och/eller engelska - Grundläggande huvudräkning - Datorvana. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Det finns goda parkeringsmöjligheter samt väl fungerande kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Det är en fördel om du har jobbat på lager tidigare, men din inställning och engagemang är viktigast!

Direktflyg göteborg gdansk
Södra hamngatan 2 411 06 göteborg sweden
Ha medlem misshandlad göteborg
Best western göteborg nära liseberg