hotel Malmö bokning

: Läget och trevlig personal. Här finns arbetsplats, minibar, tv och hårtork samt ett välutrustat badrum. De har också badrum med dusch, hårtork och handdukar. Samtliga har arbetsplats, minibar, tv, hårtork och ett välutrustat badrum. Wifi IT På Elite Hotel Savoy har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi.

Juniorsviterna är möblerade med arbetsplats samt utrustade med minibar, tv, hårtork, safetybox och ett välutrustat badrum. Här sover du bra i en säng som är 90 eller 105 cm bred. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. På rummet finns även en bricka med te, kaffe och chokladdryck. Se fler bilder (Priset hittades i dag, Priset avser ) Nästa Superior utan fönster Superior utan fönster Superior utan fönster Superior utan fönster rum kvar Superior utan fönster 2 personer 160 cm 17 m2 WiFi ingår Frukost ingår Det här är ett tyst rum med. Det centrala läget med gångavstånd till Malmös nöjen och shopping är bara en bonus! Vi trodde nästan att det var kört och på väg att åka tillbaka hem till Göteborg med allt strul. Vackra och anrika Elite Hotel Savoy är värt ett besök i sig.

Oboy Malmö
Glasklart malmö nattklubb

Hotellet är beläget mittemot centralstationen. En utsökt kontinental frukost serveras varje morgon. Boendet erbjuder bra läge på 15 minuters promenad från Kungsparken. Det stora badrummet är utrustat med badkar. Visa fler Kontakta oss Kontakta oss Hitta hit GPS koordinater.60773.000077 När du kör söderut via E6/E20 eller norrut via E4, kör mot stadskärnan. Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Green Key Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Med det centrala läget är det nära till stadens parker, caféer och restauranger. Du som vill boka det perfekta hotellet, semesterbostaden, resorten, lägenheten, pensionatet eller trädkojan har hittat helt rätt.

Herrgård hotell göteborg
Yrkesutbildning malmö stad
Båttrafik malmö köpenhamn