weekendpaket i stockholm med flyg

sedan få en helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Det är många hotell som erbjuder spaupplevelser. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel. I restaurangen finns en liten lekhörna och möjlighet att se film. Vi har generösa barnpriser både på logi och på vår speciella barnmeny i restaurangen. Självklart gäller resegarantilagen när du bokar hos oss.weekendpaket i stockholm med flyg

Boka din weekend direkt online, via personlig service på eller i en av våra butiker. Flyg och hotell topp. Weekendpaket för två i Stockholm.

Weekendpaket i stockholm med flyg
weekendpaket i stockholm med flyg

Alla First Hotel Norrtulls rum är rökfria, har behagliga sängar, eget badrum med dusch och fritt Wi-Fi. Paketera din weekendresa genom att boka flyg och hotell samtidigt, då skyddas du dessutom. Vad passar då inte bättre än att ta in på hotell, glida ner i varmt, ångande vatten med ett glas bubbel i ena handen? Kategorier, presentkort, ge bort ett presentkort, utmärkelser. Många hotell erbjuder paket det där lilla extra, som både smakar och känns för tidningsaffär lund att helgen ska bli avkopplande och en plats för återhämtning, mitt i en spännande storstad som Stockholm.

Veterankraft stockholm city
Sj sista minuten stockholm malmö
Gratis yrkesutbildningar stockholm