örebro moske eid

dua och Koran recitation som möjligt denna dag. Vi vill uppmana alla vivallabor att gå tillfots till moskén och därmed lämna bilarna hemma! De fem dagliga bönena bes i den lilla lokalen vid moskéns parkering. Brist på parkeringsplatser och att vi inte ska störa moskéns grannar! Föreläsaren är Sheikh Abdul Hamid Zamzam med Temat fastemånadens regler och dygder med andra frågor och svar om Ramadan. Alla är välkomna och sprid gärna vidare. Vi hade även med oss ett par kartonger med Koranböcker som vi överlämnade till moskéledningen så de kan användas på den plats som kommer verka som en tillfällig moské eftersom deras Koranböcker har brunnit upp. The time is then moved back an hour. En moské attackeras en gång i veckan!örebro moske eid

En v lsignad, eid, al-fitr nskar er Styrelsen vid rebro mosk.
Eid, al-Fitr infaller p fredag den.
F ljande var talet i rebro mosk p Eid al-Fitr, den Lov och pris tillkommer Allah, m Hans frid och v lsignelser vara ver profeten Muhammed, hans familj, f ljeslagarna och de som f ljer hans exempel.
Idag r en gl djedag som vi muslimer h r delar med muslimer v rlden ver.
Mosk n r den viktigaste m tesplatsen f r rebros muslimer.

Ett stort tack till viking line stockholm till Helsingfors recension alla som deltog! Medan Fredagsbönen bes i Balonghallen i Vivalla Sportcenter och vi tackar Örebro kommun för den möjligheten! Eftersom det också har funnits en markant historik av attacker mot moskéer i när tid som moskén i Järfälla tog. Vi ber Allah den Allsmäktige att välsigna era dagar och acceptera era goda handlingar! Insamlingsarbetet pågår för fullt och tackar alla som har bidragit med något. Ny rapport: Minst ett angrepp i veckan mot moskéer under 2017. Vi vill tacka Örebro kommunen som har utsett en arbetsgrupp som vi kunde vända oss till efter branden och som hjälpt oss med Balonghallen och vi vill även tacka de medborgare som besökte oss och visat sitt stöd och solidaritet.

Willys örebro jobb, Sverige örebro karta, Netto örebro, Pernilla lundström örebro,