stadsbiblioteket inloggning malmö

helikopter. Vi jobbade med varg som tema, lekte krig i skogen att vi var vargar som krigade mot samerna, för vargars och andra vilda djurs rätt. FaceBook: Jag är med i flera olika grupper på FaceBook kring Furry, Rovdjur och Djurrätt samt Flyggrupper etc. Favoritbilar: BMW, saab, Lamborghini Koenigsegg. Funktionsnedsättning: Aspergers Syndrom och AD/HD. J ag ser Shintoism som vördnad och kärlek till djuren och naturen, att vara furry och stå upp för djurens rätt osv är bra saker och god karma om man ser sig som Shintoist. Stridspilot, sniper, agent och marinsoldat. Samordnare och stridsledare för Fox Power Rangers.

Medlem i: F-10,s Kamratförening, Jaktkritikerna Rovdjursföreningen. Smirre Kirax är mitt furrynamn, Mitt riktiga namn. Helikoptrar : Black Hawk, Airwolf, AH-64 Apache, RAH-66 Comanche, KA52 och Scorpion. Övrig militär behörighet: Stridsvagnsförare,.W.A.T-soldat, Sniper, Drönaroperatör. Krig är en kul och stimulerande hobby! På Dammsdal gick jag. Rävarna stampar och dansar på Lassemattan 24/7 under glada gläfsanden!

Jag tror på Vargguden Fenrir också samt att jag högaktar och prisar även ledarräven i De vilda djurens flykt - Räv från Gamla skogen! Jag svär trohet till vargen, att i tanke, ord och handling värna vargar och andra vilda djur! Det är min personliga värdering om att skydda liv och stå upp för djurrätt. Sexigt: Jag känner mig attraherad av Rävar, Vargar och Sergaler och njuter av tanken på att gosa med Rävars, Vargars och Sergalers tassar. Jag är stridspilot och flyger för Furry Air Force och Foxylvanska Flygvapnet! Mjuka tassar, Vassa klor! A tt försvara det man tror på och dem man älskar! F urrykulturen och Djurrätten är centrala begrepp för mig och det jag utgår ifrån i mitt ställningstagande.