ik uppsala instagram

the list. Nog är det utmanande att vara damfotbollsspelare ibland, men det vi lär oss under vägen och får tillbaka kommer alltid vara värt herrskor rea stockholm det 325 2, hemmaseger Vi vinner med 4-1 hemma på Ängen igår mot Mallbacken. Rösta på henne via länk i profilen! För att unga tjejer ska få ha vilka drömmar de vill. Noterbart var att AIK kom till start med Sarah Storck i startelvan för första gången denna säsong. Tio minuter in i halvleken fick hemmalaget frispark i liknande läge som AIK hade i första.

247 2, imorgon spelar vi säsongens sista match i @elitettan och det innebär sista chansen att komma ner på Ängen och stötta oss mot tre pinnar. Tonight, we scored first, fought as hard as we could for 95 minutes, but eventually fell 2-1. En annan sida av att vi kombinerar vårt fotbollsspelande med jobb och studier är att vi har väldigt mycket kunskap i vårt omklädningsrum. Ljung Klingwall fick även syna det gula kortet i den duellen, då hon sa några väl valda ord till domaren om vad hon tyckte om den satsningen.

Anmälan görs via mail till: rnhardsson din anmälan vill vi ha senast måndag 5 november. 27 grader och stekande sol var något som tog hårt på båda lagen. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Avslutet vållade problem för Hanna Persson som lämnade retur, men Madeleine Rohr rensade bort bollen till en resultatlös hörna. Officiell Twitter för IK Uppsala Fotboll. En säsong som haft djupa dalar, men också höga toppar där vi främst tar med oss hur vi vände en tuff vår till en väldigt fin höst med bland annat sex raka vinster. På söndag spelar vi sista matchen i serien för året. En bra aktion av Petra Sundqvist som med en fin djupledsboll hittade en framrusande Sarah Storck som ordnade fram en hörna. Tio minuter in i matchen drog Rebecca Rulander på sig en frispark som hemmalaget så när höll på att göra mål på, men avslutet gick strax utanför stolpen. 17:45-19:00, Lötens IP - Torsdag 15 november. Läs mer på hemsidan, länk finns i bio! Spelare som vill ta nästa steg in i sin utveckling och göra en elitförberedande satsning på sin fotboll är välkommen att anmäla sig till provträningar.