iogt-NTO lokalir stockholm

säg alkoholreklam NEJ tack! Bidrag för utbildningar och föreningar, distriktsstyrelsen ser folkbildning och föreningars verksamhet som centrala aktiviteter under 2017. Respect All, Compete, gammelgårdsvägen 38, Stockholm, 112 64, Sweden. Trenden vänder, allt fler väljer bort alkoholen i sin vardag. Genom att skriva på är du med på det, och samtidigt skickar vi dig en Nej tack-dekal som du kan sätta på brevlådan.iogt-NTO lokalir stockholm

Iogt -NTO -gården i Klara, som finns på promenadavstånd från Stockholms centralstation.
Hangaren i Skarpnäck med café och en stor sal som rymmer 60 personer i en biosittning.
Iogt -NTO -gården i Klara.
Har ni en organisation eller ett företag som söker en unik upplevelse?
Vi erbjuder alkoholfria konferenslokaler i originell miljö till rimliga priser och centralt läge, endast ett par minuters.

Glasklar, dela din eller ta del av andras berättelser om alkohol och dess konsekvenser. Nykter är det nya svarta! Avtalet gäller under säsongen 2018/19 med syftet att främja en alkoholfri bandykultur. Aktiviteter på Kamratstödet Nykter Träffpunkt för Alla. Ljusmanifestation Gatans röster uppträder Foto Per-Olof Svensson Blå Bandet. Iogt-NTO-rörelsens uppdrag är att uppmärksamma och arbeta för att minska alkoholens roll i samhället i Sverige såväl som internationellt. Av: Ulrike Deppert, aktiviteter på Kamratstödet Nykter Träffpunkt för Alla.

Rådhuset stockholm restaurang
Börja stockholm marathon 2018 tv

Därför har styrelsen beslutat att inrätta möjligheter för enskilda medlemmar och föreningar att söka bidrag under 2018 med fokus på utbildning och kurser samt föreningsaktiviteter. Vi störs av alkoholreklam hela tiden. Av: Ulrike Deppert, stoppa alkoholreklamen vid dörren. Nu går iogt-NTO in som stolt sponsor för Hammarby bandy. På kongressen i Karlstad tilldelade iogt-NTO:s förbundsstyrelse utmärkelsen Årets eldsjäl till Farida Al-Abani. Sök bidrag från Stockholms Distriktstempels första byggnadsförening.P.A. Iogt-NTO går in som sponsor för Hammarby bandy. Vi utmanar alkoholnormen, arbetar med alkoholpolitisk påverkan på lokal, nationell och internationell nivå och stöttar och stärker de som påverkas negativt av eget eller någon annans missbruk i Sverige och i resten av världen. Ingen ska fara illa av alkohol eller andra droger varken i Sverige eller någon annanstans. Ljusmanifestation Foto Per-Olof Svensson Blå Bandet. Stockholm är det största distriktet inom iogt-NTO. Här finns information och ansökningsformulär om du och din förening vill söka medel från Stockholms Distriktstempels första byggnadsförening.P.A.

Kung fu skolan stockholm, Tågtider södertälje stockholm,