skjutning göteborg vår krog och bar

Champions League-matchen mellan Barcelona och Manchester City. Han beskrivs som en entreprenör, som valde att liera sig med sina forna landsmän i Biskopsgården och därefter lade några gator och innergårdar under sig. Det finns inga starka skäl som visar att jag var där på krogen eller var med om det här brottet. Han har en hel del att svara för.

V r krog och bar-skjutningen: S blev v nnernaskjutning göteborg vår krog och bar

De d ms f r brutala morden p V r krog och bar
I dag v cks tal i vansinnesskjutningen

Det var den 4 september som över 30 skott avlossades med automatvapen på långt håll mot en skogsdunge vid Väderilsgatan i Biskopsgården och en 17-åring och en 28-åring dödades. Efter ett trettiotal sekunder var allt över: Den 20-årige, med all sannolikhet helt oskyldige, Petar Petrovic låg död på utsidan. Enligt aktuella brottsutredningar finns det idag en påtaglig rädsla bland andra gäng för det respektlösa våld som vissa medlemmar i den nya konstellationen i Norra Biskopsgården visat prov. Väl inne i lokalen ska de beväpnade och maskerade personerna inte ha sagt ett ord då de gick fram till en man i 25-årsåldern och avlossade en mängd skott i hans huvud och kropp. De dömdes för medhjälp till mord och medhjälp till försök till mord i åtta fall. Jag har inget ansvar till vad som skett.

Ledande personer i Norra st llde sig p Backamannens sida och d rmed var. Adam Abdulahi, 28, och fyra andra unga m n fr n Biskopsg rden d ms under m ndagen f r massakern p V r krog och bar. Enligt tingsr tten har. Efter t ligger tta personer skadade och tv personer d da inne p V r Krog Bar i, g teborg.

Mat och miljö umeå universitet, Pressbyrån göteborg öppet,