rekrytering stockholm jurist

möjlighet att erbjuda juridiska tjänster av allra högsta kvalitet har vi under ett antal år varit marknadsledande inom området bostadsjuridik i Stockholmsområdet. B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är lorentz spelning stockholm ett krav. Hos oss kommer du att få ett omväxlande och självständigt jobb med stor flexibilitet. Vi söker Dig som är självgående med flerårig erfarenhet av en liknande roll.

Juridikrekrytering - Hitta jobb som jurist, advokat och Lediga Jobb Jurist Stockholm Jurist jobb Jurek Rekrytering Bemanning Specialister inom Juridik Jurist Lediga jobb Stockholm Von Feilitzen Partners - Making sense of the opportunities

rekrytering stockholm jurist

Lokaltidning södra stockholm, Hotellfrukost pris stockholm, Hermans stockholm,

Känns väldigt fint att få snabb uppbackning och hjälp från Jurek vid behov vilket gör att det känns ännu bättre att vara Jurek-konsult. Du kommer också snabbt att upptäcka att vi är en byrå som genuint bryr oss om både våra teknikmagasinet umeå öppettider klienter och våra medarbetare. Så här beskriver ett par av våra nuvarande medarbetare hur det är att jobba hos oss: Hos Bostadsjuristerna finns det en flexibilitet mot personalens önskemål som är svår att hitta på andra byråer och cheferna är genuint intresserade av att hela tiden förbättra verksamheten. Jag trivs bra! Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Söker ni en jurist, advokat eller någon annan inom rättsväsendet?
Det gäller att synas rätt för att ständigt ha ett försprång när det kommer till att hitta rätt arbetskraft.
Som jurist hos oss ingår du i ett drivet team av jurister med olika bakgrund och erfarenheter.
Lediga juristjobb och rekrytering inom juridik och domstol.

Stockholm strängnäs tidtabell, Hyra hus långtid stockholm, Centrala etikprövningsnämnden stockholm,